about

CERTIFICĂRI

“Oameni onești, firme oneste, afaceri de succes.”

Thermosystem a obținut patru certificate importante, recunoscute la nivel internațional, care reflectă angajamentul față de excelență în calitate, protecția mediului și sănătatea și siguranța ocupațională.

ISO 9001:2015 - Certificarea Sistemului de Management al Calității

Certificarea ISO 9001:2015 pentru Sistemul de Management al Calității confirmă dedicarea pentru furnizarea produselor și serviciilor de cea mai înaltă calitate, concepute pentru a satisface așteptările tuturor clienților și partenerilor.

ISO 14001:2015 - Certificarea Sistemului de Management al Mediului

Thermosystem se angajează să protejeze mediul înconjurător și sa minimizeze impactul asupra acestuia. Certificarea ISO 14001:2015 reflectă preocuparea și responsabilitatea continuă pentru mediul în care operează.

ISO 45001:2015 - Certificarea Sistemului de Management al Sănătății și Securității în Muncă

Sănătatea și siguranța angajaților reprezintă prioritatea companiei. Certificarea ISO 45001:2015 atestă preocuparea de a crea un mediu de lucru sigur și sănătos pentru toți membrii echipei Thermosystem.

ETICS – Certificarea Calității Sistemului Izolator Termic al Clădirilor

Certificarea ETICS a fost obținută la începutul anului 2024 și este esențială pentru lucrările de reabilitare termică a clădirilor. Aceasta garantează conformitatea cu cele mai noi standarde și practici în materie de izolare termică, asigurând o performanță optimă și durabilitate pe termen lung a clădirilor reabilitate.

DESCARCĂ
Certificat ETICS

Aceste certificări reprezintă o dovadă a proceselor constante de a îmbunătăți performanța în toate aspectele afacerii.

Ai o propunere sau o întrebare?
Sună la +40 756.03.03.03