about

DESPRE NOI

“Oameni onești, firme oneste, afaceri de succes.”
Compania THERMOSYSTEM CONSTRUCT CORPORATION SRL a fost înființată în anul 2009 cu capital 100% românesc, fiind deținută de familia Niculescu. În prezent, produce mortare uscate diverse, gleturi, chituri, vopsele și tencuieli decorative.

Produsele marca Thermosystem sunt produse de calitate premium, fabricate la standarde europene, acestea fiind agrementate și avizate de laboratoare specializate. În componența lor intră materii prime de excepție: nisipuri atent selecționate, cimenturi superioare și aditivi recunoscuți la nivel mondial (Germania, Italia, Elveția, Olanda, SUA șamd.)

Produsele Thermosystem sunt prezente pe tot teritoriul României printr-o rețea proprie de distribuție formată din peste 20 de reprezentanți de vânzări.

Rețeaua Thermosystem este extinsă și de colaborările cu diverși dezvoltatori imobiliari, constructori, distribuitori și depozite de materiale.

Produsele fabricate de Thermosystem oferă soluții complete în domeniul construcțiilor, sunt certificate ISO de către SYSTEMA CERTIFICĂRI SRL, iar specialiștii din cadrul companiei realizează soluții personalizate în funcție de particularitățile proiectului și de nevoile sale specifice.

about
Succesul companiei Thermosystem Construct Corporation, de la începutul activității sale până în prezent, se datorează:
  • Timpului de livrare redus
  • Disponibilității stocurilor
  • Paletei diversificate de produse
  • Investițiilor în utilaje pentru producție
  • Calității produselor
Ai o propunere sau o întrebare?
Sună la +40 756.03.03.03