Termeni și condiții

Prin accesarea și utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse acestor condiții, precum și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Prin utilizarea acestui site, acceptați aceste condiții fără nicio limitare sau calificare și recunoașteți că orice alte acorduri încheiate între dvs. și Thermosystem Construct Corporation SRL sunt înlocuite de aceste Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site web, conținutul sau serviciile oferite prin intermediul acestuia. 

Proprietatea Conținutului 

  • Acest site web, împreună cu întregul său conținut, inclusiv, fără limitare, textele și imaginile ("Conținutul"), este deținut și protejat de drepturile de autor (copyright) ale Thermosystem Construct Corporation SRL. Orice conținut care constă în mărci, logo-uri sau mărci de servicii reprezintă mărci înregistrate și neînregistrate ale Thermosystem Construct Corporation SRL. 

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal 

  • Thermosystem Construct Corporation SRL respectă cerințele legislative privind protecția datelor cu caracter personal. Informațiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt disponibile în Politica noastră de Confidențialitate, pe care o puteți consulta pe acest site. 

Utilizarea Site-ului 

  • Prin utilizarea site-ului web Thermosystem Construct Corporation SRL, aveți posibilitatea să vizualizați oferte de produse și servicii, informații despre activitatea noastră și să vă mențineți la curent cu noutățile din domeniul nostru. 

Modificarea Termenilor și Condițiilor 

  • Thermosystem Construct Corporation SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment și în orice mod prevederile acestor Condiții de Utilizare sau întreaga Condiții de Utilizare, fără a vă notifica în prealabil și fără a fi necesară îndeplinirea unor alte formalități față de dvs. Orice modificare este considerată acceptată de către dvs. în momentul utilizării sau accesării oricărei facilități oferite de site. 

Limitarea Răspunderii 

  • Thermosystem Construct Corporation SRL și entitățile sale afiliate, precum și angajații, directorii, agenții și orice alte părți implicate în conceperea, producerea sau oferirea site-ului, nu sunt responsabile pentru nicio daună directă sau indirectă, de orice natură, care poate rezulta din utilizarea sau accesarea acestui site web sau a conținutului său. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventuale daune sau infecții cu viruși care ar putea afecta computerul sau alte bunuri ca urmare a accesării sau utilizării acestui site sau a descărcării de pe acesta a oricărui material, informații sau imagini. 

Legislație Aplicabilă și Jurisdicție 

  • Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestui site sunt guvernate de legislația din România. Orice dispute legate de aceste Condiții sau acest site web sunt de competența instanțelor din România.