PRIVATE LABEL

Private label

“Oameni onești, firme oneste, afaceri de succes.”

Thermosystem Construct Corporation S.R.L. depășește așteptările clienților oferind, pe lângă produsele comercializate sub brandurile de încredere, servicii de producție și ambalare sub eticheta Marcă Privată / Private Label.

Cu o experiență de peste 14 ani, am devenit partenerul ideal pentru producția și dezvoltarea de produse personalizate de înaltă calitate.

Colaborăm strâns cu distribuitori naționali, zonali și diferite lanțuri de magazine, oferindu-le produse la calitate superioară și prețuri competitive, sub marca lor privată. Prin intermediul unui control riguros al fiecărei etape a procesului de producție, garantăm parametrii de înaltă calitate și asigurăm o monitorizare constantă a fiecărui produs, de la concepție la producție, până la ambalare și livrare.

Private label

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați propriul portofoliu sub marcă. privată, oferindu-vă expertiza noastră în producția de produse de calitate superioară, în conformitate cu standardele cele mai ridicate din industrie.

Ai o propunere sau o întrebare?
Sună la +40 756.03.03.03