about

Proiecte

“Oameni onești, firme oneste, afaceri de succes.”

Produsele Thermosystem au fost furnizate cu succes în numeroase proiecte importante desfășurate în diferite orașe din România.

PRODCON
Popești-Leordeni
PRODCON este o hală industrială remarcabilă pentru care ThermoSystem a furnizat și implementat cu succes soluții complete în domeniul construcțiilor.
HOTEL ROMAN
Maramureș
Hotelul Roman este definit de rafinament și confort, un hotel pentru care noi, echipa Thermosystem,  am contribuit cu o selecție riguroasă de materiale de construcție de cea mai înaltă calitate
ENCORE RESIDENCE
Bragadiru
Tencuiala decorativă, amorsa pentru tencuială decorativă, vopseaua lavabilă AMBIANCE, și amorsa pentru vopseaua lavabilă sunt doar câteva dintre produsele ThermoSystem care au transformat Encore Residence într-un proiect de top.
NELVAS RESIDENCE
Dobroești
Fiecare aspect al acestui proiect a fost conceput și realizat alături de ThermoSystem - furnizor de materiale de construcție de cea mai înaltă calitate.
HARMONY RESIDENCE
Otopeni
Compania ThemoSystem este mândră că a putut contribui la realizarea complexului rezidențial Harmony cu materiale și servicii de construcție de cea mai înaltă calitate, garantând astfel durabilitate și confort pe termen lung.
Ai o propunere sau o întrebare?
Sună la +40 756.03.03.03